Testar nya produkter till håret

k_curly_close_lisa

Nu har jag äntligen fått hem mina hårprodukter från Lockbutiken. Idag har jag testat att tvätta håret med det sulfatfria schampot C-system och använt Kinky-Curly Curling Custard som styling. Jag är väldigt nöjd med bägge. Curling Custarden slängde jag i håret och lät det självtorka. Freja fick en liten klick i sitt hår också och hennes kommenatar var ”det luktar Dumle”. Det luktar faktiskt Dumle och man blir inte så lite godissugen av att ha en Dumledoft i näsan hela tiden, men blanka fina lockar blev det.

Tror att det kan bli riktigt, riktigt fint om man lägger lite tid på stylingen och inte gör som jag – dvs går upp på tok för sent på morgonen för att hinna stå och finlira med håret 🙂

kinky_curly_lisa

mop_kinky_c_produktbild

Lämna en kommentar